CSMA
Nový produkt
Crunchy Snack lyofilizované ovocie - mrazom sušené ovocie si zachováva farbu, chuť, arómu, minerály, vitamíny a takmer rovnakú veľkosť ako čerstvé ovocie. Toto balenie je vyrobené zo 150 g čerstvého Manga.
Crunchy snack lyofilizované Broskyne sú zdravá a chrumkavá desiata plná vitamínov a minerálov bez pridaných farbív a konzervantov.
Lyofilizácia je proces sušenia ovocia mrazom niekedy označovaná ako vymrazenie alebo sublimačné sušenie. Výsledný produkt je takmer identický s pôvodnou surovinou. Zachováva si farbu, chuť, arómu, minerály, vitamíny a takmer identickú veľkosť. Je ideálny zložkou do müsli, kaší, jogurtov, sorbetov a smoothies. Ďalej sa konzumuje priamo ako chrumkavý snack výraznej ovocnej chuti. Výborné využitie má aj pre ďalšie kulinárske špeciality.
Všetko začína pri čerstvom ovocí. K výrobe 1 kg mrazom sušeného ovocia je potrebné spracovať 7-10 kg čerstvého ovocia. To je nakrájané na požadovaný tvar a je prudko zmrazené na teplotu až -60 ° C. Vďaka tomu sa zachová prirodzená štruktúra. Potom sa ovocie umiestni do sušiarne, v ktorej je udržiavaný nízky tlak (610 Pa). Voda tak zo zmrazeného ovocia sublimuje, tzn. prechádza z pevnej fázy (ľadu) priamo do fázy plynnej (vodnej pary). Oproti sušeniu teplom, si mrazom sušené ovocie v maximálnej miere zachová nielen svoju pôvodnú textúru a arómu, ale aj potrebné vitamíny a minerály. Lyofilizácia eliminuje väčšinu mikrobiálnych nečistôt a zaisťuje dlhú trvanlivosť produktu (2 roky).
Výhody lyofilizovaného ovocia:
Zloženie: Mrazom sušené plátky manga 100%. Bez pridaného cukru, farbív a konzervantov. Balené v ochrannej atmosfére N2.
Toto balenie je vyrobené zo 150 g čerstvého Manga.
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota: 1300 kJ / 310 kcal, tuky: 2,4 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,5 g, sacharidy: 67,4 g, z toho cukry: 67,1 g, vláknina: 9,2 g, bielkoviny: 3,2 g, soľ: 0,05 g.
Skladovanie: Skladujte v suchu a chlade, obal vždy dobre uzatvorte.
Krajina pôvodu: Nemecko