Bio jablčný ocot 350 ml - Sad Lívia

BJO

Nový produkt

BIO jablčný ocot (2%) nefiltrovaný, nepasterizovaný – vyrobený z domácej produkcie kvalitného jablčného muštu  zo slovenských jabĺk dopestovaných bez použitia pesticídov a iných chemických látok.

Podporuje tvorbu žalúdočných štiav a tým aj účinky mastichovej terapie.

Viac detailov

Časovo obmedzená ponuka:

3,85 €

5,50 €

-30%

- +

Značka: Apothecary

visa
 
Detaily

Čo je jablčný ocot

Jablčný ocot je produkt, ktorý vzniká fermentáciou jabĺk. Tento nápoj je známy už viac než 400 rokov vďaka svojim unikátnym vlastnostiam. Bio-fermentáciou jabĺk si jablčný ocot uchováva množstvo enzýmov, vitamínov a minerálov prospešných pre zdravie. Kvôli uchovaniu všetkých potrebných látok nesmie byť tento pasterizovaný ani filtrovaný. Jablčný ocot s maximom účinných látok je charakteristický jemnou usadeninou na spodku flaše.

Na čo slúži jablčný ocot

Jablčný ocot je určený na vnútorné, aj vonkajšie použitie. Najčastejšie sa však užíva pre podporu zdravia v nasledovných oblastiach:

  • podpora trávenia – enzýmy obsiahnuté v jablčnom octe stimulujú tvorbu žalúdočných štiav, utišujú zápaly tráviaceho traktu, obnovujú črevnú mikroflóru a upravujú kvalitu stolice
  • posilňuje účinky chioskej mastichy – pre maximalizovanie účinkov chioskej mastichy je potrebná kvalitná tvorba žalúdočných štiav, ktorú jablčný ocot zabezpečuje
  • znižovanie hladiny cukru v krvi a vysokého cholesterolu – jablčný ocot obsahuje kyselinu octovú, ktorá odbúrava podkožný tuk a uvoľňuje cholesterol z ciev
  • odvodnenie a prečistenie močových ciest – kyselina octová taktiež prečisťuje močové cesty a obličky, čím urýchľuje vylučovanie nadbytočnej vody z tela a eliminuje zápaly v močových cestách
  • posilnenie imunity – množstvo enzýmov, vitamínov a minerálov obsiahnutých v jablčnom octe priaznivo vplýva na celkový stav zdravie a obranyschopnosti organizmu

Prečo sa rozhodnúť pre “Náš” Jablčný Ocot

Je to nefiltrovaný jablčný ocot v špičkovej bio kvalite bez pasterizácie a úpravy chemickými a konzervačnými látkami. Obsahuje maximum účinných látok – enzýmov, vitamínov a minerálov prospešných pre zdravie organizmu. Tento jablčný ocot je vyrobený z domácej produkcie, pričom už pri pestovaní samotných jabĺk neboli použité žiadne pesticídy a iné prípravky urýchľujúce rast jabĺk. 

Ocot je vyrobený z jabĺk pestovaných známym kvalitným slovenským pestovateľom v Sade Lívia.

Dávkovanie a doba užívania

Jablčný ocot užívajte v pomere 1 až 2 čajové lyžičky octu do 2dcl pohára s vodou (rozmiešať) 2x denne. Užívať pred jedlom – najlepšie aj spolu s mastichou. Jablčný ocot sa odporúča užívať dlhodobo.

KONCENTRÁCIA: 2%

OBJEM: 350 ml

VÝROBCA: Sad Livia, Kolíňany (SR)

Napíšte recenziu

Bio jablčný ocot 350 ml - Sad Lívia

BIO jablčný ocot (2%) nefiltrovaný, nepasterizovaný – vyrobený z domácej produkcie kvalitného jablčného muštu  zo slovenských jabĺk dopestovaných bez použitia pesticídov a iných chemických látok.

Podporuje tvorbu žalúdočných štiav a tým aj účinky mastichovej terapie.

Napíšte recenziu

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (6):

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

Menu